andjiee

22/06-2012

Publicerad 2012-06-22 00:28:27 i ALLMÄNT,

Hej där från Belgrad! Hur mår ni? Jag mår ganska fint förutom att jag har fårr världens största märke på ryggen ( av nån insekt), jag  njuter av mitt underbara sommarlov, här är det nära 40 grader, jag kokar! Jag har varit överallt och haft det underbart med mina kusiner. Just nu befinner jag mig hos mina kusiner. Jag har gjort massa saker, shoppat, varit på stan, massa uteserveringar, långa promenader, träfat massa folk osv. På söndag kommer jag befinna mig i efterlängtad Montenegro!!!Äntligen! Jag tror inte att det kommer bli fler inlägg, så jag återkommernär jag är i Montenegro! Ta hand om er, puss!


17/06-2012

Publicerad 2012-06-17 18:52:03 i ALLMÄNT,

Idag gäller det! Sov bara 4 timmar inatt, gick upp vid 9, duschade, hämtade Dada med Niko och vi åkte till Kista för sista shoppingen innan jag åker till Serbien! Jag packade när vi kom hem, mina kusiner och Zeki kom. Jag duschade och var stressad hela dagen. Pratade med Ivan och mitt gäng!
Som ni nog vet åker jag strax, vet inte vad som kommer att hända med bloggen, den kommer säler ligga åt sedan. Jag ska leva livet! Ha det bäst och ta hand om er! PUSSSSSSSSSS ♥03:23

Publicerad 2012-06-17 03:23:28 i ALLMÄNT,

Lite too much to do! Är helt sliten! Imorse blev jag väckt av min granne som började borra redan kl.7 -.-! Fixade en massa med pappa, var med brorsan i skärholmen, var en snabbis hos Zaneta och Zeljana sen kom Dada. Spenderade kvällen men bästa Mile och Jelena och packade lite. Imorgon/idag åkerrr jaaaggg :D!Kan inte fatta hehe. Ska ladda ner musik och duscha nu. PeaceJag och min stolthet igår! ♥

Glad tjej!

Publicerad 2012-06-16 02:15:30 i ALLMÄNT,

Ännu än lyckad glad och en glad Andjela! Morgonen började lite knasigt, jag vaknade strax efter 9 sen pratade jag med mamma, Viktor och mormor ♥. Jag längtar så mycket till Montenegro!
Jag fick hem en lapp att jag ska hämta ut mitt paket som dem inte ens hade!!! Och ja, vad tror ni att jag gör? Jo, jag får damp, tårar i ögonen, jag får panik och ringer till posten och företaget och skirker av mig! Men sen blev det bra jag fick mina älskande sandaler :D! Ni anar inte hur glad jag var!!!
Nog om det, lämnade pappa i vårby och åkte med min bror till skärholmen, han köpte en klocka till mig hihi. Min finis ♥ ! Efter det var vi hos Ivan, vi hade det underbart som alltid, massa skämt och skratt, vi vinkade hejdå till dem eftersom dem åkte till Kroatien. Åkte hem en snabbis för att hämta lite grejer, vinkade hejdå till Daki och åke med Milena, min  bror, farbror och kusiner till en ön! Vi grillade och hade det verkligen underbart och mysigt! Det var en så lyckad dag! Jag har haft det så bra, jag älskar sån här dagar!
Kom hem för ett tag sen och duschade direkt eftersom jag stank rök :)! Nu håller jag på att fixa bilder från mobilen! Kram14/06-2012

Publicerad 2012-06-14 23:48:24 i ALLMÄNT,

Idag har jag vaknat 10, förvånande! Haha, nej men min mobil väckte mig. Jag spelade lite the sims sen tvättade jag! Efter det åkte vi till Tea och Dada. Vi tittade på fotboll, grillade och hade myspys! Jag träffade Shajan sen i Vårberg en stund. Kom nyss hem, ska diska nu och duscha! Pusseeennn

13/06-2012

Publicerad 2012-06-13 22:47:47 i ALLMÄNT,

Heej bebisar! Jag lever livet, mitt lov har startat bra kan jag säga :)! Jag är så glad! Inatt var det inte så mycket sömn för min del, vaknade vid 8, fixade lite ärenden och la mig igen. Jag gick upp vid 12 sen. Jag var med pappa sen var jag med Milena och Anita i Nacka. Efter det var jag i fittja och sen i Max, käkade med brorsan och kusinerna. Nu ska jag byta om och väcka pappsen :)! Pussen

12/06-2012

Publicerad 2012-06-12 23:29:16 i ALLMÄNT,

Tjenix! Idag har jag hållit hus ute hela dagen lång! Jag vaknade efter 12, åt frukost och handlade lite snabbt med pappa. Sen åkte jag med Milena tilll skärholmen fär lite shopping. Fick hem med mig lite grejer, men blev dock lite ledsen eftersom jag inte hittade allt jag ville. Efter det åkte jag med pappsen och brorsan till Ivan och Marina, vi skrattade och pratade om allt typ. Efter det åkte jag till Jelena och var där ett tag.
Nu planerar jag med gänget vad vi ska göra på torsdag och ska strax ta ett lång bad :)! Vad gjorde ni idag? Pussen00:04

Publicerad 2012-06-12 00:04:10 i ALLMÄNT,

Jag har varit ute och promenenerat med Milica, vi har pratat i timmar. ♥
Ladda ner musik nu och pratar med min kusin och Daniela. Ska försöka sova tidigare ikväll :)!KramEhhmm är så suggeeennnn!!!

11/06-2012

Publicerad 2012-06-11 18:09:25 i ALLMÄNT,

Idag lyckades jag vakna tidigare, vaknade efter 11. Jag städade lite, pratade med Jelena, duschade och väckte min bror. Var en snabbis med min pappa och farbror sen åkte vi till heron och träffade Ivan & Marina :) ♥. Efter det åkte vi till Sätrabadet och tog det lungt :). Ska alltidgen gyma eller åka till Jelena snart, hörs sen. Kram

10/06-2012

Publicerad 2012-06-10 23:48:29 i ALLMÄNT,

Jag är slut som artist! Har så jävla ont i halsen! Idag har jag sovit till 13, var och handlade med pappa sen kom Zeljana till mig. Jag duschade, vi fixade oss och drog till Nikola och Nemanja. Vi firade dem eftersom dem två fyllde år. Massa skratt och en massa drinkar. Jag och Radisa skrattade så mycket men jag vet inte åt vad haha! Kom nyss hem. Puss

09/06-2012

Publicerad 2012-06-09 22:25:20 i FOTO,

Hej mina fina vänner! Som ni nog vet var jag på studentmottagning igår, men det blev bara hos Ivan. Zeki var hos oss och övertalade mig och Nikola att gå till Ivan. Vi bestämde oss att gå dit och vi ångrade inte oss ett dugg! Dat var så himla kul, trevlig sällskap, lärde känna nytt folk, massa dans,musik och skratt. Vi tvingade Zeki skaffa instagram muhaha och vi två ville supa Ivan. Det var verkligen underbart, det var länge sen jag hade det så kul :) ♥! En lyckat kväll blev det!
Var hemma efter 4 och idag vaknade jag vid 15.00. Jag var hos Milena en kort stund och jag bokade biljett till Serbien :D! Wohhoooooo! Snart smäller det :D!
Sitter och tar det bara lungt nu, lyssnar på musik och rensar bilder :)!Kram

08/06-2012

Publicerad 2012-06-08 12:49:18 i ALLMÄNT,

Vaknade inna 7 eftersom jag hade tvätt -.-!Sov en liten stund sen så väckte pappa mig :(! Jag är helt förstörd, ni ska bara se hur jag ser ut haha :(!
Ska åka och köpa lie grejer sen och jag ska på studentmottagninga. Idag blir det 2 igen. Puss ♥


07/06-2012

Publicerad 2012-06-07 23:34:29 i ALLMÄNT,

Heej babes! Bloggar från mobilen eftersom jag är helt slut. Igår natt var det bara 2timmars sömn för min del,så imorse var det ett helvete att gå upp. Åkte tiöö skolan med Zaneta,vi fikade med klasse och hade avslutning!Nu har jag äntligen efterlängtad sommarlooooovvvvvvvv!!!!! Efter skolan var jag hemma,hämtade pappa med brorsan,handlade,var med pappa hos frisören (pappi klippte sig) sen var vi hemma och skrattade.Bästa människan <3 Jag duschade och åkte med niko till Anita,hon har tagit studenten så vi firade henne.Efter åt var vi hos Kattis och firadr henne hon har oxå tagit studenten hihi :D. Nu är jag hemma och är helt slut. Har ni haft en bra dag? Kram <3

06/06-2012

Publicerad 2012-06-06 23:35:22 i ALLMÄNT,

Jag har gjort en massa saker!


Igår så var jag på utspring i min skolan, det var så himla kul! Tänk er, egentligen skulle jag också stå där igår men det får bli nästa år :)! Nästa år då smäller det, det är min tur att stå där! Jag längtar!
Efter det var jag med pappa vi åkte och fixade lite grejer sen pratade jag lite med min granne och sen var jag hemma, duschade och åkte till Milena. Vi tittade på fotbolls match Serbien-Sverige och Serbien förlorade vilket jag gissade på haha. Sen så fixade vi oss och åkte till Västberga, vi mötte upp gänget och hade en ganska fin kväll :)! Alla var taggade förutom mig typ. Öhhh juggefester alltid scener!
Idag sov jag till 14.00 -.-! Duschade och åkte till Jelena och Mile med Niko. Vi pratade, hade riktigt mys dag. Sen drog vi ut och käkade, asså jag älskar deras humör, jag glömmer allt när jag är med dem :) ♥!
Nu ska jag duscha och fixa mig lite eftersom det är skolavslutning imorgon :D!!! Woohhooo!!!!Pussen

01:40

Publicerad 2012-06-05 01:40:07 i ALLMÄNT,

Har vari och gymat sen var jag hos Jelena med Milena och sen så skrev jag en inlämmning. Jag har tagit en lång bad och ska lägga mig strax. Imorgon händer det grejer, kram :)!


04/06-2012

Publicerad 2012-06-04 18:56:58 i ALLMÄNT,

Hello babes! Jag lever livet så jag hinner inte uppdatera.
I lördags sov jag ganska länge, var med min kusin, tvättade och var hos Jelena och Milena med Nikola. Vi pratade och skrattade hela kvällen lång :) ♥ !

I söndags vaknade jag vi 1, var med pappa och sen var jag hos Milena och Anita, vi pratade och tittade på film! Sen var vi ute med Nikola en sväng.

Idag var den ingen skolan, jag vaknade fter 1!Pratade med mamma på skype lite och var i skärholmen med Milena. Var en snabbis i fittja med brorsan. Ska fixa mat till mig nu, sen ska jag gymma. Jag återkommer ikväll.
Puss


01/06-2012

Publicerad 2012-06-01 20:33:09 i ALLMÄNT,

Rainy day! Idag känns det inte som första juni eftersom det har spöregnat hela jävla dagen! Jag jobbade inatt och ställde klockan på 9 imorse och gick upp 45 minuter senare,duschade snabbt och åkte med Zaneta och Jasin till T-Centarlen. Vi var på donken, jasin bjöd, vi träffade Musse och tog oss till Skansen. Vi var med klassen och kollade på djuren och hade det fint. Det var mysigt förutom att vi blev dyngsura. Efter åt drog jag, Zaneta, Sandra, Emelie och Malin till waynes coffee. Var på stan med Zaneta och kollade på kläder, vi satt o gallerian och vi åkte åt var sitt håll sen. Jag var med pappa och farbror sen så kom mina kusiner. Nu väntar jag på ett gäng som ska komma hem till oss för att mysa :)!
Igår hann jag aldrig blogga. Hade serbiska och gick inte till svenska. På eftermiddan var jag med Sandra och efteråt med Milena och på kvällen jobbade jag. Puss

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela