andjiee

28/08-2012

Publicerad 2012-08-28 20:55:51 i ALLMÄNT,


 
Home sweet home! Nu är jag på hemmaplan i Sverigen efter en sjukt bra semester som var 2,5 månader! Det känns som om jag var borta en vecka, tiden flög i väg.
Jag har haft en otroligt sommarlov! Går inte att beskriva i ord, jag har gjort massa nya saker, har festat, solat, badat, levt livet, skrattat shoppat och haft det helt änkelt fint med släkten och vänner! I montenegro var det bäst som vanligt! You home is where you heart is! I gonna miss the summer! Och jag kan redan säga att jag längtar till nästa sommar.
Jag landade sent i söndags och sen dess har jag varit döds sjuk och har inte haft lust och ork att blogga eller sitta vid datorn. Igår var jag hos Marina och Ivan, det blev en kväll fylld av massa skratt! 
Idag var det första dagen för mig på skolan som en 3:a. Känns kul fast samtidigt själva tanken på plugget dödar mig! Timmar på skolan idag känndes som evigheter. Jag var ute med min bebis Zaneta och pratat och haft det bra som vi två brukar ha :) ♥! Efter skolan var jag hemma med mina föräldrar och Zeki, sen var jag hos doktorn.
Ska ta och fixa bilder nu, ni får se dem under veckan. Och jag återkommer när jag återställer mig och kommer igång! Kram så länge!

18/08-2012

Publicerad 2012-08-18 15:01:37 i ALLMÄNT,

 
Hej dude! Ville bara säga hej och att jag lever. Jag njuter av dem sista dagarna i Montenegro, det är min sista veckan här! På tisdag (om 3 dagar) åket jag till Belgrad, ska vara där lite sen åker jag hem! Sorgligt, mitt hjäta börja rivas i bitar!
Igår spenderade jag dagen med min söta kusin Lara i Stoliv, vi busade förfullt och hade det underbart! Jag har festat och firat massa födelsedagar bl. min mormors och Viktors. Har varit i Budva, Dj Sakn Noel uppträde och det var fullt och galet! Jag har inte sovit mer än 4-6 timmar per natt, så igår var jag helt sliten och förstörd och jag valde att stanna hemma på kvällen, somnade strax innan 22.30 och har sovit i exakt 12 timmar. Nu har jag reparerat mig och kommit till liv, väntar på Viktor sen så ska vi bada. På kvällen blir det utgång och festival (Bokeljska noc). Vet inte riktigt när vi hörs, men ta hand om er! Kram

Sak Noel - Paso

Publicerad 2012-08-08 01:46:04 i ALLMÄNT,

 
Monday - party
Tuesday - party
Wednesday - party
Thursday - party
Friday - party
Weekend - party

Älskar låten! Haha så här ser ut mina dagar i Montenegro! 
 

Pappa! ♥

Publicerad 2012-08-08 01:37:23 i ALLMÄNT,

 
Idag fyler världens bästa pappa år! Grattis min finaste ängel!
Jag önskar dig all lycka pappa! Synda tt vi inte är tillsamans idag!
Ord kan inte beskriva min kärlek till dig! Du är mitt allt!
Jag älskar dig mest! ♥

07/08-2012

Publicerad 2012-08-07 01:14:53 i ALLMÄNT,

Hej dude! Jag har det awesome här ska ni veta! Jag har underbara och galna dagar med Viktor och kusinerna. Mina kusiner var hos oss i några dagar, har shoppat med min moster i Porto, varit i Herveg Novi hos Anja, festat, firat några födelsedagar hängt med med vänner och gjort mycket mer. Jag är helt slut och behöver sömn, därför slängger jag bara ett snabbt inlägg! Om exakt 2 veckor befinner jag mig i Belgrad och om 19 dagar är jag hemma i Sverige. Puss och kram
 
Last night.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela