andjiee

04/11-2012

Publicerad 2012-11-04 23:05:14 i ALLMÄNT, FOTO,

Idag är det söndag och jag känner att jag vill skrika det högsta jag kan! Jag är allt annat än redo och taggad på att börja skolan igen. Lovet gick alltför fort och jag vill inte gå till skolan imorgon. Skjut mig, tack!
 
Igår väckte pappa och Zeki mig vid 12, vi pratade och åt sen åkte jag med Zeki till skärholmen. Jag handlade in lite saker och åkte till Vårby. Vi hade massa skoj, min kära bror målade mitt ansikte, jag skulle ha det sminket nämlingen till halloween fest med det blev inte så. När jag insåg hur jag såg ut så åkte jag hem, duschade och fixade mig på 45 minuter och åkte till tullinge. Var på Sandras helloween fest/födelsedag och hade en underbar kväll. Vi var bara tjejer, massa skratt, dricka, massa roliga lekar och underbar sällskap! Det var verkligen behövd!
Åkte till snabbt till Hagsätra efteråt och sedan hem. 
 
Idag vaknade jag exakt kl. 14.00 år och åkte till vårby, jag pluggade engelska i flera timmer vilket jag inte minns jag gjorde på ett bra tag! Vid 18.00 åkte jag till Jelena och myste hela kvällen med Ivona min älskling! Jag kom hem nyligen, ska duscha osv.
Vi hörs imorgon, hoppas ni får en fin start på veckan! Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela