andjiee

Det där med känslor...

Publicerad 2012-07-31 03:00:39 i ALLMÄNT,

Jag har haft två obeskrivligt underbara dagar! Först så firade jag min 19års dag med släkten och familjen, på kvällen så hade jag en grym kväll, var och festade i Maximus. Tropicoband uppträde så jag mådde toppen!
Under dag hejade jag på att min kusins fru skulle föda bebisen på min dag, det hände fast jag visste inte eftersom jag festade. Jag kom hem sent i natt och blev väck av mamma som sa att jag har blivir moster till min kusins lille pojke som födes samma dag som jag :)!
Vi har varit och firat det med släkten, hade världens bästa kväll ♥ ! Det blev en kväll fylld av skratt, prat, sång, massa drinkar, tårar och känslor! Jag har gråtit en hel del! Jag var tvungen att säga adjö till världens bästa kusin Dario eftersom jag inte kommer se honom mer för detta år. Att jag är så känslig och att allt tar över mig gör mig ännu ledsnare! Jag har en underbar släkt i Montenegro och älskar dem skit mycket! Och det där med känslor, jag är inte bästa på att dölja tårar, det är starkare än mig!
Ibland önskade jag att vi bodde lite närmare! Att inte se min släkt flera år eftersom alla bor och jobbar i olika länder gör otroligt ont! Tack för dem bästa kvällarna allihopa, jag älskar er mina fina änglar ♥!
Jag ska strax lägga mig eftersom tårar sakta börjar kliva fram igen och jag ska upp tidigt imorgon för besök i Bar! Kram på er!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Felicia

Publicerad 2012-08-01 18:52:17

Gud så bra, grattis i efterskott kvinnaa!!

puss

Postat av: Sara †

Publicerad 2012-08-01 20:24:27

Jätte fin blogg du har :D Vad har du gjort idag?

Postat av: Becka [fotoblogg]

Publicerad 2012-08-02 17:02:14

Åh grattis i efterskott fina du! :D

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-08-03 17:25:50

sv; Jorå, det är bra. Kom nyss hem från gotland :) kram

Postat av: Anna T - Nörd och Filmskapare

Publicerad 2012-08-06 19:17:00

Åååh grattis i efterskott! Vad fantastiskt fint ^^ och fin bild! Låter verkligen som två fantastiska dagar, grattis till att ha blivit moster också!!

sv: Tack för din kommentar! Det är verkligen hemskt hur så många tjejer (och killar) lägger ner tid på att kommenter andras utseende negativt, är så onödigt när vi kan fokusera på allt bra istället :), är allt bra med dig idag annars då?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela