andjiee

28/08-2012

Publicerad 2012-08-28 20:55:51 i ALLMÄNT,


 
Home sweet home! Nu är jag på hemmaplan i Sverigen efter en sjukt bra semester som var 2,5 månader! Det känns som om jag var borta en vecka, tiden flög i väg.
Jag har haft en otroligt sommarlov! Går inte att beskriva i ord, jag har gjort massa nya saker, har festat, solat, badat, levt livet, skrattat shoppat och haft det helt änkelt fint med släkten och vänner! I montenegro var det bäst som vanligt! You home is where you heart is! I gonna miss the summer! Och jag kan redan säga att jag längtar till nästa sommar.
Jag landade sent i söndags och sen dess har jag varit döds sjuk och har inte haft lust och ork att blogga eller sitta vid datorn. Igår var jag hos Marina och Ivan, det blev en kväll fylld av massa skratt! 
Idag var det första dagen för mig på skolan som en 3:a. Känns kul fast samtidigt själva tanken på plugget dödar mig! Timmar på skolan idag känndes som evigheter. Jag var ute med min bebis Zaneta och pratat och haft det bra som vi två brukar ha :) ♥! Efter skolan var jag hemma med mina föräldrar och Zeki, sen var jag hos doktorn.
Ska ta och fixa bilder nu, ni får se dem under veckan. Och jag återkommer när jag återställer mig och kommer igång! Kram så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela